Winkelen Vandaag
Image default
Gezondheid

Zo word jij gezond

Zo word jij gezond

Dat we dagelijks minimaal 30 minuten moet bewegen, dan is de meesten wel bekend. Toch gebeurt het te vaak dat we dit niet doen. Een veelgehoorde reden is dat de mensen geen tijd hebben. Geen tijd betekent in deze veelal prioriteit. Kortom, raap jezelf bij elkaar en ga aan de slag. Het hoeft namelijk helemaal niet zo moeilijk te zijn als dat het lijkt. Om je een idee te geven  hoe jij ervoor kunt zorgen dat je aan voldoende beweging komt, hebben we een aantal tips die je hier zeker bij zullen gaan helpen.

Ga iedere dag een eindje wandelen

Wandelen is de gemakkelijkste manier om aan je dagelijkse beweging te komen. Vooral wanneer je huisdieren hebt, is het natuurlijk ideaal om even een extra blokje om te doen met de hond. Heb je geen huisdieren, geen probleem. Je kunt ook zonder huisdieren gerust even een eindje gaan wandelen. Vooral wanneer je samen met je partner gaat, is het nog eens gezellig ook. Hoe fijn is dat?

Pak wat vaker de fiets

Uiteraard kun je in plaats van met de auto in veel van de gevallen ook gewoon op de fiets van A naar B. Vaak pakken we de auto puur en alleen uit gemak. Niets mis mee, maar wel iets om over na te denken. Niet alleen is fietsen beter voor je gezondheid, maar ook voor het milieu. Een win win situatie dus!

Naar de sportschool

Sporten in een sportschool is natuurlijk helemaal perfect om wat gewicht te kunnen verliezen. Zo is een minuut of 10 springen om een Trampoline vaak al goed voor het verbranden van meer dan 150 calorieën, hoe fijn is dat! Wil jij nu weten welke trampoli als best getest is? Neem dan snel even een kijkje tussen de verschillende soorten. Zo weet je namelijk exact welke je wel of juist niet moet hebben.