Winkelen Vandaag
Image default
Kantoor Producten

Inspiratie voor een kerstpakket voor mannen

Opzoek naar inspiratie of ideeën voor een kerstpakket dat (voornamelijk) bestemd is voor mannen? Wij helpen graag! Met een aantal kerstpakketideeën op basis van categorieën krijg je genoeg inspiratie om wat te kiezen. En twijfel je toch nog, of stel je het liever zelf samen? Dat is bij ons zeker ook een optie! Oftewel, na het lezen van dit artikel weet jij hoe je verder moet om tot een kerstpakket voor je mannelijke collega’s te komen.

 

Kies voor een BBQ-kerstpakket

Mannen en BBQ’en staat bijna onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Met de grilltang in de hand achter de BBQ zijn ze helemaal in hun element. Daarom is een BBQ-kerstpakket een uitstekend idee. Een pakket gevuld met lekkere snacks in een verpakking die de sfeer van BBQ versterkt. Je kunt het pakket, en daarmee de BBQ, goed aankleden met bijvoorbeeld een lekker warm plaid. Of voeg nog meer sfeer toe door een Zweedse fakkel in het pakket op te nemen. Want naast de zomer organiseren Nederlanders steeds vaker een winter BBQ. Met dit idee speel jij daar perfect op in en weet je zeker dat jouw mannelijke collega’s het kerstpakket zullen waarderen!


Vitaliteit als basis voor een mannen kerstpakket

Vitaliteit begint een steeds belangrijker thema te worden op de werkvloer. Over het algemeen volgen mannen sport op de voet, maar wil het nog wel eens ontbreken aan tijd of motivatie om ook zelf te blijven bewegen. Terwijl bewegen uiteraard belangrijk is, zowel fysiek als mentaal. Geef daarom je mannelijke medewerkers een steuntje in de rug en schenk ze een kerstpakket die dit thema versterkt. Zo hebben wij een flink aantal artikelen waarmee je de link kunt leggen met vitaliteit. Denk bijvoorbeeld aan handige gadgets voor tijdens het hardlopen of mountainbiken, een fiets-rugtas wat bestemt is tegen elk weertype waardoor ze vaker de fiets pakken, een fitpot met challenges om sportoefeningen te doen of een Bestron smoothiemaker die een gezonde lifestyle kan opwekken. Zoveel mogelijkheden en daarom een uitstekende categorie: vitaliteit!

Bouw een kerstpakket rond een stoere gadget

Wat mannen echt aanspreekt zijn natuurlijk elektronische apparaten. En dan met name coole gadgets. Brainz is een merk wat betaalbaar blijft en ook een goede kwaliteit levert. Het opkomende merk is daarom ook groots vertegenwoordigd in ons assortiment. Met producten zoals draadloze oortjes, een powerbank, gave speakers en een karaoke boombox is er ruime keus. Bouw daar een mooi pakket omheen met verrassende en lekkere fooditems en dan bereik je de WOW-factor. Je kunt wel stellen dat je mannelijke collega’s blij zullen worden van geschenken van Brainz.

 

Een kerstpakket met praktische artikelen

Wat het altijd goed doet bij mannen zijn bruikbare geschenken die ze vaker kunnen gebruiken. Zo hebben we van Sunware verschillende opbergboxen wat al een geschenk op zich is, maar wat ook gebruikt kan worden om je kerstpakket mee in te verpakken. Dat is een keer wat anders dan een geschenkdoos! En dus ook lekker praktisch. Vul het pakket met fooditems en andere bruikbare items zoals bijvoorbeeld gereedschapsspullen en je krijgt een enorm stoer en praktisch pakket. 

 

Ga voor een food kerstpakket

Vind je het lastig om voor iedere medewerker een non-fooditem te vinden waar iedereen echt blij van wordt? Je kunt ook er voor kiezen om alleen een foodpakket te geven. Dit kan met A-merkproducten, maar ook met de speciale themalijnen die een wat meer stoere uitstraling hebben. De foodproducten uit de themalijnen zijn divers en passen goed bij de boodschap die het thema moet uitstralen. Door dit te combineren met bijvoorbeeld een lekker biertje, zullen mannen zeker tevreden zijn met het gekregen kerstpakket!

Stel zelf een kerstpakket samen in één van onze showrooms

Ben je geïnspireerd geraakt om rond een bepaalde categorie een kerstpakket samen te stellen. In samenwerking met onze relatiemanagers werken we op basis van jouw wensen en ideeën toe tot hét kerstpakket voor mannen. Bekijk onze showroom om een showroomafspraak in te plannen of om contact op nemen voor vragen of meer informatie. We kijken uit naar een samenwerking!

 


https://www.kranenkerstpakketten.nl/kerstpakket-ideeen/