Winkelen Vandaag
Image default
Huis en tuin

Zoek je een elektrische boiler? Check dan eerst de website van elektrischeboiler.eu.

Zoek je een elektrische boiler? Check dan eerst de website van elektrischeboiler.eu.

elektrischeboiler.eu is een bedrijf helemaal gespecialiseerd in elektrisch aangedreven apparatuur. Zoals de naam al doet vermoeden is het hoofdproduct elektrische boilers.
Importeren doen zij zelf, hierdoor is het mogelijk om boilers van A-Klasse merken aan te schaffen tegen zeer concurerende prijzen. Vanzelfsprekend komen hier installateurs hun spullen kopen, maar natuurlijk zijn ook particulieren, projectontwikkelaars en andere instanties van harte welkom. 
Dus ben je op zoek naar een elektrische boiler, een warmtepomp boiler, een elektrische cv of misschien een elektrische kachel, kijk dan even op de overzichtelijke website en laat je verrassen door de scherpe prijzen en het mooie aanbod.

Producten kunnen snel worden geleverd, bestel je voor 16:00, is je bestelling de volgende dag al in huis. Zo hoef je nooit langer dan een dag zonder een warme douche te zitten.
Online bestellen en dezelfde dag nog afhalen op het depot in Heiloo is uiteraard ook een optie en nog veel sneller. 

Je kunt ook een bezoekje brengen aan de showroom om de producten met eigen ogen te zien. Geopend op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.


Eerlijk en deskundig advies dankzij jarenlange ervaring.

Door hun lange ervaring weten ze bij elektrischeboiler.eu inmiddels goed welk product het beste past bij jouw situatie.
Door het brede assortiment is er voor iedereen een ideale oplossing.

De populairste merken op de site zijn A-Klasse merken; Wesen, Ariston, DAT en Nofer-Aparici. Door de jarenlange nauwe samenwerking met deze fabrieken is de kwaliteit te waarborgen en natuurlijk weten ze alles van alle producten, geen vraag blijft onbeantwoord bij elektrischeboiler.eu 

Getrainde boiler experts.

Alle producten in het assortiment worden altijd eerst uitvoerig getest door de experts bij elektrischeboiler.eu. De mensen worden doorlopend getraind om je zo goed mogelijk te kunnen helpen de beste keuze te maken. De informatie op de website is super uitgebreid waardoor je er in de meeste gevallen zelf ook wel uit zal komen.

Mocht dat toch niet het geval zijn en wil je liever een persoonlijk advies, mailen kan 24/7 en op werkdagen zijn ze uiteraard altijd telefonisch te bereiken.

https://elektrischeboiler.eu/