Winkelen Vandaag
Image default
Geschenken

Deze mokken maken jouw mokkenverzameling nog specialer

Deze mokken maken jouw mokkenverzameling nog specialer

Houd jij van een heerlijke bak koffie of drink je hele dagen door thee? Dan staat je keukenkastje vast vol staat met mokken in allerlei kleuren en printjes. Tegenwoordig is het aanbod aan mokken nog uitgebreider dan de snoepafdeling in een supermarkt. In deze blog vertellen wij jou alles over de laatste trend op het gebied van mokken.

Mokken van porselein, mokken van aardewerk, mokken van…

Mokken, wie kent ze niet of misschien wel beter gezegd, wie heeft ze niet. We maken dagelijks wel gebruik van een mok. Of dit nu in de ochtend is, bij het ontbijt of in de middag tijdens je lunchpauze. We drinken de hele dag door uit een mok. Tegenwoordig zijn er zoveel mokken. De een is gemaakt van porselein, de ander van aardewerk, maar je hebt ook roestvrijstalen mokken. Maar dit zijn alleen nog de materialen waar de mokken van gemaakt zijn. Je hebt tegenwoordig mokken met de leukjes plaatjes en tekeningen erop bedrukt. Er bestaan zelf mokken waar je met een ouderwets krijtje op kunt schrijven. De keuze is reuze!

Mokken bedrukken

Tegenwoordig is het super easy om mokken online te personaliseren. Je kunt gemakkelijk een familiefoto, foto van je hond of een selfie met vriend(inn)en laten bedrukken op diverse mokken. Je kunt ook een mooie boodschap of een logo van jouw bedrijf op een mok laten bedrukken. Daarom zijn mokken ook een zeer populaire giveaway. Giveaways zijn items die je makkelijk kunt weggeven. Ze worden ook wel relatiegeschenken genoemd. Het doel van een relatiegeschenk is datdeband versterkt wordt met jouwzakelijke relatie. Het assortiment aan mokken bedrukken is daarom ook breed. Dit kan jouw keuze lastiger maken.

Jouw eigen mok bedrukken

Doordat er zoveel lastige keuzes zijn is het misschien belangrijker om te beginnen met wat je wilt bedrukken. Als dit een normale foto is zou ik kiezen voor een simpele witte mok. Dit omdat je met een foto met veel verschillende kleuren geen mooi effect zult krijgen op een groene of oranje mok. Maar wil je alleen een boodschap bedrukken kun je natuurlijk kiezen voor een zwarte of rode mok. Wil je alleen je logo bedrukken, kun je kiezen voor een mok in de kleur van je huisstijl.

Als je een keuze hebt gemaakt wat je voor een mok je wilt gaan maken moet je gaan kijken naar waar op de mok je je foto, boodschap of logo laat drukken. Dit kan door bijvoorbeeld maar één zijde te bedrukken, dit is handig voor je boodschap of logo. Of door helemaal rondom te gaan, dit is handig voor een mooie foto. Kortom, er komt veel bij kijken bij het maken en bedrukken van jouw mok.

Gemakkelijk en snel jouw mokken bedrukken

Online zijn er veel mogelijkheden voor mokken bedrukken. Voor particulieren is het vinden naar een website die dit doet wat gemakkelijker dan voor bedrijven. Waar vind je een bedrijf dat veel mokken kan drukken voor de laagste prijs, maar die ook nog eens kwaliteit biedt? Wij hebben het perfecte bedrijf voor jou gevonden! BudgetGift.nl is een bedrijf dat al meer dan 20 jaar giveaways als pennen, notitieblokken en dus ook mokken aanbiedt! Neem gerust een kijkje op hun site. Heb je vragen? Neem dan contact met ze op hun klantenservice is iedere werkdag bereikbaar van 08.30 tot 17.30.

https://www.budgetgift.nl/