Winkelen Vandaag
Image default
Amusement

Welke reserve onderdelen zijn er voor de Firefly vaporizer?

De ontwikkeling van verdampers staat niet stil. Zeker niet als het gaat om handzame vaporizers zoals de Firefly. Je profiteert bij deze mooie compacte vaporizer niet alleen van een snelle manier van opwarmen. Het ontwerp is modern en je kunt de batterij snel en gemakkelijk opladen. Lees hier alles over de Firefly en de Firefly onderdelen.

Opwarmen met de convectiemethode

Vaak worden de handzame vaporizers opgewarmd volgens de conductiemethode. Maar dat geldt niet voor de Firefly. Deze werkt op basis van de convectiemethode.Met de convectiemethode warm je de kamer in een paar seconden tijd op. Het instellen van de temperatuur kun je op verschillende manieren doen. De eerste is de bekende handmatige instelling. Maar je kunt als onderdeel van de Firefely onderdelen ook een app van Firefly op je telefoon installeren. Je hebt dan keuze uit zeven instellingen zodat je altijd je persoonlijke voorkeur direct beschikbaar hebt. Helaas is deze app alleen te gebruiken als je een Android smartphone hebt. Damp met de Firefly 2 vaporizer zowel kruiden als concentraten. Als Firefly onderddelen ontvang je daarom bij deze damper concentratengaasjes.

De handleiding voor de Firefly vaporizer

Tussen de Firefly onderdelen die je bij de vaporizer krijgt, zit ook een handleiding. Het is verstandig deze voor gebruik goed door te lezen zodat je precies weet hoe het apparaat werkt. Met name de instellingen van de temperatuur worden hierin uitgelegd. Want ook als je geen gebruik kunt maken van de Firefly app op je telefoon, dan kun je alsnog gebruik maken van deze handige instellingen. Op de display kun je aan de hand van de led lampjes aflezen welke stand van de temperatuur je instelt. Let hierbij op dat de hoogste, dus zevende, instelling alleen voor concentraten is en niet voor kruiden. Pas als de temperatuur goed staat, kun je de kamer vullen en beginnen met dampen.

Een compacte maar complete vaporizer

Hoewel de Firefly 2 vaporizer heel compact is, heeft het alles wat je van een vaporizer kunt verwachten. De damper wordt geleverd met een Lithium-Ion batterij die in drie kwartier volledig oplaadt. Hiermee kun je ongeveer vijf sessies doen. De batterij maakt onderdeel uit van de meegeleverde Firefly onderdelen. Andere Firefly onderdelen zijn een USB kabel, een oplaaddok voor de batterij, het concentratenkussen en een alcoholdoekje.

Reserve Firefly onderdelen

Met zo’n compleet pakket hoef je je geen zorgen te maken dat je onderdelen te kort komt bij de FireFely 2. Toch zijn er een aantal Firefly onderdelen die je ook los kunt krijgen. Een daarvan is het mondstukje. Een mondstukje kan je bijvoorbeeld verliezen, het kan per ongeluk kapot gaan of je wilt het gewoon een keer vervangen. Dat laatste is aan te raden omdat er aanslag in het mondstuk kan ontstaan en dat heeft invloed op de kwaliteit van het vapen. Wil je zeker weten dat je altijd een goed opgeladen batterij bij je hebt, kies dan bij de Firefly onderdelen voor een externe oplader en een extra reservebatterij. Je kunt de batterij eenvoudig zelf vervangen en dankzij de oplader heb je op ieder moment, ook als je een weekend weggaat, een werkende vaporizer bij de hand.