Winkelen Vandaag
Image default
Advertenties

Tepelplakkers: Een stijlvolle oplossing voor modieuze outfits

Tepelplakkers, ook wel bekend als nipple covers of nipple pasties, zijn essentiële accessoires voor vrouwen die graag trendy kleding dragen zonder zichtbare tepels. Deze handige plakkers bieden niet alleen discretie, maar ze kunnen ook een comfortabele en zelfverzekerde look bevorderen. In deze blog zullen we tepelplakkers verkennen, hun voordelen bespreken en enkele stijlvolle manieren onderzoeken om ze in je outfit te integreren.

Waarom tepelplakkers?

Je vraagt je waarschijnlijk af of tepelplakkers kopen een goed idee is. Daarom volgen hieronder Een aantal rednenen waarom het kopen van tepelplakkers een goede keuze is:

 • Ondoorzichtige Dekking: Tepelplakkers bieden een ondoorzichtige dekking voor de tepels, waardoor ze onzichtbaar blijven onder lichte, dunne of strakke stoffen.
 • Comfort: Ze elimineren de noodzaak van een beha, wat kan resulteren in meer comfort, vooral bij warm weer of bij het dragen van rugloze, off-shoulder, of diep uitgesneden kleding.
 • Zelfverzekerdheid: Tepelplakkers geven vrouwen het vertrouwen om modieuze outfits te dragen zonder zich zorgen te maken over zichtbare tepels.
 • Veelzijdigheid: Ze zijn veelzijdig en geschikt voor allerlei gelegenheden, van dagelijkse outfits tot avondkleding.

Soorten tepelplakkers

Er zijn verschillende soorten tepelplakkers beschikbaar, elk met hun eigen eigenschappen:

 • Wegwerp Tepelplakkers: Deze zijn handig voor eenmalig gebruik en kunnen eenvoudig worden verwijderd na het dragen.
 • Herbruikbare Tepelplakkers: Gemaakt van duurzame materialen zoals siliconen, deze plakkers kunnen meerdere keren worden gebruikt en zijn gemakkelijk schoon te maken na elk gebruik.
 • Siliconen Tepelplakkers met Lift: Sommige tepelplakkers zijn voorzien van een liftend effect, waardoor ze de borsten een subtiele lift geven en een vollere uitstraling creëren.

Stijlvolle manieren om tepelplakkers te dragen

Tepelplakkers kunnen niet alleen praktisch zijn, maar ze kunnen ook een stijlvolle aanvulling zijn op je outfit. Hier zijn enkele manieren om ze op een modieuze manier te dragen:

 • Diepe Decolleté: Draag tepelplakkers onder een jurk of top met een diepe decolleté om te voorkomen dat tepels zichtbaar zijn. Kies voor huidskleurige plakkers voor een subtiele uitstraling.
 • Rugloze Jurken en Tops: Als je een jurk of top met een open rug draagt, zijn tepelplakkers een must. Ze bieden discreet comfort en voorkomen ongewenste zichtbaarheid.
 • Strakke Outfits: Bij nauwsluitende kleding kunnen tepelplakkers ervoor zorgen dat de tepels niet aftekenen. Ze creëren een naadloze look onder bodycon-jurken of strakke truien.

 

 • Transparante Stoffen: Tepelplakkers zijn ideaal voor kledingstukken gemaakt van transparante stoffen zoals kant of chiffon. Ze behouden je privacy terwijl ze de stof haar lichtheid en transparantie laten behouden.
 • Sportieve Outfits: Als je een actieve levensstijl hebt en graag sportkleding draagt, kunnen tepelplakkers voorkomen dat tepels schuren of schijnbaar zichtbaar zijn tijdens het sporten.

Bekijk hier Tips voor een flatterende decollete

Tips voor het gebruik van tepelplakkers

Hier zijn enkele handige tips voor het correct gebruik van tepelplakkers:

 1. Kies de juiste maat en vorm: Er zijn verschillende maten en vormen tepelplakkers beschikbaar, dus kies degene die het beste bij je borstvorm passen voor een comfortabele pasvorm.
 2. Zorg voor schone, droge huid: Zorg ervoor dat je huid schoon en droog is voordat je de plakkers aanbrengt. Dit zorgt voor een goede hechting.
 3. Vervangbaarheid: Als je wegwerp tepelplakkers gebruikt, zorg dan dat je voldoende bij de hand hebt voor meerdere gelegenheden.
 4. Herbruikbare plakkers: Reinig herbruikbare tepelplakkers na elk gebruik volgens de instructies van de fabrikant om hun kleefkracht te behouden.
https://shapetape.nl/blogs/news/tepelplakkers-kopen-dit-moet-je-weten